Ολυμπιακός: Ψάχνει φάρμακο στις πληγές

Ολυμπιακός: Ψάχνει φάρμακο στις πληγές

Ο Ολυμπιακός εστιάζει στη Σλόβαν με μοναδικό στόχο την πρόκριση

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ένας αγώνας στις αρχές του Αυγούστου να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη σεζόν για μια ομάδα; Συνήθως όχι, όμως για τον Ολυμπιακό και τις αναμετρήσεις του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Αλλωστε, ο Κάρλος Κορμπεράν και στη συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, ήταν ξεκάθαρος. Για τον ίδιο, αλλά και για όλο τον οργανισμό των «ερυθρολεύκων», το μόνο που υπάρχει στον ορίζοντα είναι τα ματς με τους Σλοβάκους. Η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι για τον Ολυμπιακό κάτι σαν φάρμακο για τις πληγές που άνοιξε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και την αλλαγή προπονητή. Από τη μία θα μετριάσει την πίκρα για τα όσα ακολούθησαν τους αγώνες με τη Μακάμπι και από την άλλη θα εξασφαλίσει σίγουρη ευρωπαϊκή παρουσία, καθώς αν περάσει τη Σλόβαν κλείνει αυτομάτως θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Κορμπεράν, ο οποίος χθες προπόνησε για δεύτερη φορά τους «ερυθρολεύκους», δεν αποκλείεται να κάνει σήμερα χρήση του δικαιώματος να αλλάξει δύο παίκτες από τη λίστα που είχε δηλώσει ο προκάτοχός του, Πέδρο Μαρτίνς.

• Η κληρωτίδα της UEFA έπαιξε περίεργο παιχνίδι στον Ολυμπιακό, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν τη Σλόβαν θα παίξουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα με τον χαμένο από το ζευγάρι Μακάμπι Χάιφα – Απόλλωνα Λεμεσού! Στην περίπτωση που αποκλειστούν, στα πλέι οφ του Κόνφερενς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι (Βοσνία) – Τομπόλ (Καζακστάν).

• Με ανάρτησή του στα social media, o Πέδρο Μαρτίνς έκανε μικρή ανασκόπηση των όσων σημαντικών γεγονότων έζησε στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε τους παίκτες, το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

• Την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού της Σπάρτακ Μόσχας, Τζόρνταν Λάρσον, κοιτάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή