Άρης – Conference League: Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ

Άρης – Conference League: Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θέλει να κάνει απόψε (20.00, Novasports) ο Αρης στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θέλει να κάνει απόψε (20.00, Novasports) ο Αρης στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι. Εργο διόλου εύκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο με βάση την ποιότητα των παικτών του Χερμάν Μπούργος και τα θετικά αγωνιστικά μηνύματα που εκπέμπουν.

«Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι για τη νίκη. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής των «κιτρίνων», ο οποίος έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα που θα παρατάξει, με το μεγάλο του δίλημμα να έχει να κάνει με το αν θα ξεκινήσει ο νεοαποκτηθείς Μάνου Γκαρθία. Αν δεν ρισκάρει με τον 24χρονο Ισπανό μέσο, τότε οι Ιτούρμπε, Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία θα είναι η επικρατέστερη τριάδα πίσω από τον Γκρέι, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στο στρατόπεδο της Μακάμπι, υπολογίζουν πολύ τον Αρη και κυρίως τις επιθετικές ικανότητες των παικτών του. «Ζω στη Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι μου και γνωρίζω τον Αρη και το στυλ παιχνιδιού του. Ο περυσινός Αρης ήταν ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων. Εχουμε μεγάλο σεβασμό, είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στην άμυνα», ανέφερε ο Βλάνταν Ιβιτς, που σκοπεύει να αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έχοντας ως βασικό στόχο ένα αργό τέμπο στο παιχνίδι που βολεύει την ομάδα του. Ο 45χρονος τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Εράν Ζάχαβι. Το «Μπλούμφιλντ» αναμένεται κατάμεστο, ενώ το «παρών» θα δώσουν και οπαδοί του Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή