Ολυμπιακός – Europa League: Απευθείας στα βαθιά ο Κορμπεράν

Ολυμπιακός – Europa League: Απευθείας στα βαθιά ο Κορμπεράν

Βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα. Κάπως έτσι, μέσα από τους στίχους των Ενδελέχεια, θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει το αποψινό ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα. Κάπως έτσι, μέσα από τους στίχους των Ενδελέχεια, θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει το αποψινό ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μια πρεμιέρα όπου ο Ισπανός τεχνικός πέφτει με τη μια στα βαθιά, με στόχο να πιάσει τους «ερυθρόλευκους» από τα μαλλιά και να τους βγάλει ξανά στην επιφάνεια. Κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22.00) για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, οι πρωταθλητές δεν παίζουν μόνο για τη νίκη, αλλά για την ευρωπαϊκή τους επιβίωση.

Είναι δεδομένο ότι ο Κορμπεράν δεν κρατάει μαγικό ραβδί, και για το πώς θα είναι ο δικός του Ολυμπιακός θα το δούμε πολλές εβδομάδες μετά. Είναι όμως επίσης δεδομένο ότι σήμερα θα θελήσει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από τον προκάτοχό του, ποντάροντας όχι τόσο στην αλλαγή συστήματος ή στα πρόσωπα, αλλά στην τόνωση της ψυχολογίας.

Χθες, ο Ισπανός είχε την πρώτη του γνωριμία με τους εκπροσώπους του Τύπου. Χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, υποστήριξε ότι είναι μεγάλη του τιμή η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και επεσήμανε ότι οραματίζεται έναν Ολυμπιακό που θα είναι τόσο ψηλά όσο και το πραγματικό επίπεδό του. Οσον αφορά το αποψινό ραντεβού ήταν ξεκάθαρος: «Το συναισθηματικό και το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι ομαδικότητα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός έχει δείξει στις προπονήσεις ότι θα προτιμήσει κόντρα στους Σλοβάκους το 3-4-3, με τον Αβιλα να είναι η μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούται να κάνει στην ευρωπαϊκή λίστα, ενώ όπως τόνισε, έχει ήδη αποφασίσει από χθες ποιοι θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν το βράδυ στο «Καραϊσκάκη». Εκτός θα είναι σίγουρα ο τραυματίας Μανωλάς, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Βρσάλικο.

• Δημοσίευμα της «Sport» ανέφερε ότι ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι κοντά στο να συνεχίσει ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στους «ερυθρόλευκους», ενώ στην Ιταλία επιμένουν ότι στο στόχαστρο παραμένει ο Κορσικανός Ματέο Τραμονί, που ανήκει στην Κάλιαρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή