Τεν Χαγκ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση»

Τεν Χαγκ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπολογίζει κανονικά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας σημείωσε, όμως, ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

«Νομίζω ότι μπορεί. Αλλά για να ξεκινήσει πρέπει να είναι σε φόρμα. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, το απέδειξε τόσες φορές, αλλά πάντα μπορείς να κριθείς από αυτό που είσαι τώρα, αυτό που παρουσιάζεις τώρα, αυτό που αποδίδεις τώρα», είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ στο Skysports όταν ρωτήθηκε αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να ταιριάξει στον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η περίπτωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ έχει συζητηθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες εβδομάδες, ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δε θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του. Ο Πορτογάλος, άλλωστε, είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, πρώτος σε ασίστ και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο 37χρονος παίκτης απουσίασε από την περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία. Επέστρεψε στις υποχρεώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα και αγωνίστηκε 45 λεπτά στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με φωτογραφικά στιγμιότυπα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή