Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξηγεί γιατί ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει δει

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξηγεί γιατί ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει δει

Τι είπε στους παίκτες του ο Ισπανός προπονητής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εξηγεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν.

Ο 51χρονος προπονητής είναι στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα ενός αγώνα της περασμένης σεζόν. Στο βίντεο, από το νέο ντοκιμαντέρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρδιόλα είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους παίκτες του.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο λέει στους παίκτες του: «Ξέρετε γιατί ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχω δει; Γιατί είναι ανταγωνιστικός. Είναι ζώο. Εμείς δίνουμε τη μπάλα και… κοιτάμε.

Όταν δίνουμε τη μπάλα, πάμε στην επίθεση! Πρέπει να σκοράρετε! Ο Μέσι δίνει τη μπάλα και ξεχύνεται μπροστά! Οσμίζεται το γκολ».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνεργάστηκε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα από το 2008 μέχρι το 2012. Κατά την κοινή τους θητεία οι μπλαουγκράνα κατέκτησαν δύο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή