Νάπολι: Το «αντίο» του Μέρτενς

Νάπολι: Το «αντίο» του Μέρτενς

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα του ιταλικού νότου για 9 χρόνια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Ντρις Μέρτενς αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Νάπολι. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα του ιταλικού νότου μετά από 9 χρόνια.

Ο 35χρονος παίκτης είναι πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 148 γκολ. Αγωνίστηκε σε 396 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 

Με τη Νάπολι κατέκτησε δύο Κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

«Αγαπητοί Ναπολιτάνοι, ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά δεν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν να πω αντίο. Αυτή η πόλη με έχει υιοθετήσει, με αγάπησε και με στήριξε. Τα ρεκόρ και οι νίκες θα μείνουν στα βιβλία, αλλά οι άνθρωποι θα είναι πάντα στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γιος μου Τσίρο γεννήθηκε εδώ.

Για 9 χρόνια η Νάπολη ήταν η γη μου, η πόλη έγινε κομμάτι μου και αποφάσισα να κρατήσω το σπίτι μου στον Κόλπο. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες. Δεν τελείωσε όπως θα ήθελα, αλλά για μένα δεν είναι ένα αντίο, είναι ένα “τα λέμε σύντομα”. Πόσο πολύ το διασκεδάσαμε Νάπολι…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντρις Μέρτενς.

View this post on Instagram

A post shared by Dries Mertens (@driesmertens)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή