Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Δυσκολεύει η πρόκριση

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Δυσκολεύει η πρόκριση

Ήττα για το τριφύλλι στην Τσεχία

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Το τριφύλλι έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Παλάσιος στο 40’ και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους μερικά λεπτά μετά την αποβολή του Σάντος. Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων θα γίνει σε μία εβδομάδα.

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 8’ οι Τσέχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με την κεφαλιά του Τραορέ να μη βρίσκει στόχο. Στο 13ο λεπτό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς απείλησε με τον Τσέριν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Στο 28ο λεπτό ο Παλάσιος σούταρε αλλά ο Μάντους απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

Το υπόλοιπο ημίχρονο κυλούσε χωρίς να διαφοροποιείται ο ρυθμός. Στο 40΄αποβλήθηκε ο Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, μία απόφαση που ξεσήκωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Σλάβια άνοιξε το σκορ. Ο Σραντς πήρε την κεφαλιά μετά από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Μπρινιόλι.

Στο 52ο λεπτό έμεινε και η τσέχικη ομάδα με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Σάντος. Στο 55’ η Σλάβια διπλασίασε τα τέρματά της. Οι Τσέχοι βγήκαν στην επίθεση και είχαν δοκάρι με τον Έβερτον και στη συνέχεια της φάσης ο Τραορέ νίκησε την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στο 59’ ο Βαγιαννίδης έκλεψε την μπάλα, έκανε ωραία προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε στο ύψος της μεγάλης περιοχής δε βρήκε στόχο. Ο Ούσορ στο 69’ εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του Σάρλια αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Στο 75’ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα αλλά δεν είχαν αποθέματα ενέργειας.

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντούντερα (46’ Ουσόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46’ Εβερτον), Χόλες, Σραντς (72’ Μάζοχουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σεβτσίκ).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή