Europa League: Έμεινε ζωντανός ο Ολυμπιακός

Europa League: Έμεινε ζωντανός ο Ολυμπιακός

Ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Καραϊσκάκη», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Καραϊσκάκη», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Ελ Αραμπί αλλά και ο Βαλμπουενά, που ήρθαν από τον πάγκο, ήταν οι δύο παίκτες που έβγαλαν την ομάδα τους από την… εντατική, καθώς ύστερα από κόρνερ του Γάλλου, ο Μαροκινός επιθετικός έκανε με κεφαλιά το 1-1, τρία λεπτά πριν από το φινάλε. Βέβαια, μέχρι εκείνο το σημείο και παρά την αλλαγή προπονητή και την παρουσία του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν τα ίδια ακριβώς προβλήματα που είχαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αν και το ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει δύο καλές στιγμές, στη συνέχεια οι Σλοβάκοι κατάφεραν να φέρουν τον ρυθμό στα μέτρα τους, έχοντας και δοκάρι σε προσπάθεια του Μπαργκεσιάν στο 16΄. Μάλιστα, η Σλόβαν «πάγωσε» το «Καραϊσκάκη» στο 63΄, όταν ο Γκριν εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Παπασταθόπουλου και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» στο τελευταίο τέταρτο και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 87ο λεπτό με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους τουλάχιστον άλλα 90 λεπτά προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Αβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί (68΄ Βαλμπουενά), Κούντε, Μασούρας (79΄ Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (55΄ Ραντζέλοβιτς), Τικίνιο (68΄ Eλ Αραμπί).

ΣΛΟΒΑΝ: Χόβαν, Πούστσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κούτσκα, Κανκάβα, Μπαργκεσιάν (83΄ Ραμίρεζ), Καχβετάτζε, Ζμριάλ (85΄ Μεντβέντεφ), Γκριν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή