Conference League: Πίστη για ανατροπή στον Παναθηναϊκό

Conference League: Πίστη για ανατροπή στον Παναθηναϊκό

Το θερμό χειροκρότημα προς τους παίκτες παρά την πίκρα της ήττας και τα ενθαρρυντικά συνθήματα των χιλίων οπαδών του Παναθηναϊκού, που τον ακολούθησαν στην Πράγα, ήταν το πρώτο (και απαραίτητο) βήμα ώστε να αναστραφεί το βαρύ κλίμα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θερμό χειροκρότημα προς τους παίκτες παρά την πίκρα της ήττας και τα ενθαρρυντικά συνθήματα των χιλίων οπαδών του Παναθηναϊκού, που τον ακολούθησαν στην Πράγα, ήταν το πρώτο (και απαραίτητο) βήμα ώστε να αναστραφεί το βαρύ κλίμα και να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα μιας θεαματικής ανατροπής στη ρεβάνς, την ερχόμενη Πέμπτη στη Λεωφόρο. Το 2-0 είναι σκορ που δύσκολα ανατρέπεται στις διπλές αναμετρήσεις, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό. Ψηλώνει μεν ακόμη περισσότερο τον πήχυ και αυξάνει τις δυσκολίες, αφήνει όμως ελπίδες, ιδίως αν μπει ένα γρήγορο γκολ, που θα φέρει μια εικόνα σχετικής ισορροπίας.

Το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι τόσο το σκορ, όσο η κατώτερη των περιστάσεων εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Για μια ομάδα που επιστρέφει στην Ευρώπη μετά πέντε χρόνια απουσίας, με παίκτες που στην πλειονότητά τους δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το κίνητρο έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ αξιόλογη παρουσία τα τελευταία χρόνια. Μέχρι την αποβολή του Παλάσιος υπήρχε καλή προσαρμογή στις απαιτήσεις του αγώνα, στη συνέχεια όμως προκλήθηκε (αδικαιολόγητος γι’ αυτό το επίπεδο) εκνευρισμός από την αλλοπρόσαλλη απόφαση του Γάλλου διαιτητή, χάθηκε το καθαρό μυαλό και άλλαξε εντελώς η εικόνα.

Η απουσία του (περυσινού MVP) Παλάσιος από τη ρεβάνς είναι πονοκέφαλος για τον Γιοβάνοβιτς, αλλά στον αντίποδα, η αναμενόμενη επιστροφή των Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλου και η καλύτερη προσαρμογή του Σπόραρ θα ισχυροποιήσουν τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα εάν στην εξίσωση μπουν με θέρμη και οι οπαδοί του. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν από τη Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη, παρά το 2-0 της ήττας και τη μισοάδεια Αθήνα του Δεκαπεντάγουστου. Η Λεωφόρος θα είναι ένα «όπλο» στα χέρια των «πρασίνων» και αν αξιοποιήσουν τη δύναμή της, μπορούν να ελπίζουν στην ανατροπή, αρκεί να ακολουθήσουν και οι ίδιοι στον ίδιο ρυθμό, δείχνοντας πίστη στη νίκη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή