Πόλο: Στους «4» του Παγκοσμίου η εθνική Νεανίδων

Πόλο: Στους «4» του Παγκοσμίου η εθνική Νεανίδων

Στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι προκρίθηκε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι προκρίθηκε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε με άνεση 23-9 της Νέας Ζηλανδίας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4». Εκεί η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη θα αντιμετωπίσει αύριο (6/8, 20:00) την Ουγγαρία, η οποία επιβλήθηκε 13-10 της Αυστραλίας, με «έπαθλο» μια θέση στον τελικό της Κυριακής (7/8).

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-1, 5-4, 7-3

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 5, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 3, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου 2, Καραμπέτσου 1, Κωνσταντοπούλου.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γκάρντινερ, Σπαρκ, Μόσμαν, Μπάτσελορ, Κουίν 3, Φονότι 5, Ντόιλ, Γκολντσγουόρθι, Ρόμπερτς, Γκάρντνερ 1, Κούπερ, Γουέστον, Μάρτιν-Χιλ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή