Νικ Κύργιος: Κατέκτησε τίτλο μετά από τρία χρόνια

Νικ Κύργιος: Κατέκτησε τίτλο μετά από τρία χρόνια

Ο 27χρονος τενίστας κατέκτησε το τουρνουά της Ουάσινγκτον

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νικ Κύργιος κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Ουάσινγκτον. Ο 27χρονος τενίστας επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 του Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας επιβεβαίωσε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την πρόκρισή του στο Wimbledon. Ο 27χρονος τενίστας κατέκτησε τίτλο στο μονό μετά από τρία χρόνια και το τουρνουά του Ακαπούλκο.

Αυτός ήταν ο έβδομος τίτλος για τον Κύργιο στην καριέρα του.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, μεγάλη συγκίνηση για εμένα που ξανακερδίζω έναν τίτλο εδώ. Οταν σκέφτομαι πού βρισκόμουν πέρυσι, σε πολύ σκοτεινές καταστάσεις, έχει συμβεί μια μεγάλη μεταμόρφωση. Είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που με διαπερνά. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που συμβαίνει αυτό», δήλωσε ο 27χρονος τενίστας μετά την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Κύργιος κατέκτησε τον τίτλο και στο διπλό που ήταν συμπαίκτης με τον Αμερικανό Τζακ Σοκ. Οι δύο τενίστες επιβλήθηκαν με 7-5, 6-4 του Κροάτη Ιβάν Ντόντιτς και του Αμερικανού Οστιν Κράϊτσεκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή