Μπούργος: «Να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ»

Μπούργος: «Να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ»

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά χαρτιά εν όψει του επαναληπτικού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κράτησε ο Χέρμαν Μπούργος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 2-0 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Conference League. 

Ο προπονητής της ομάδας στη συνέντευξη τύπου εν όψει του επαναληπτικού (11/8, 21:00) σημείωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Από εκεί και πέρα δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του για την ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι».

Για αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Άρης, σε σχέση με το πρώτο ματς: «Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι το πρωταρχικό».

Για τα λάθη του Άρη στο πρώτο ματς και πώς θα τα αντιμετωπίσει: «Για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα, πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι. 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι super cup. Παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη. Οπότε το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο».

Για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η έδρα του όπως και για την επικείμενη παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση: «Είναι το ιδανικό, αυτό που θα γίνει αύριο. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Για το αν εξαρτάται από τον Άρη ή τη Μακάμπι η αυριανή πρόκριση: «Από εμάς…».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών: «Θα το δούμε αύριο…».

Για τη διαχείριση του αγώνα: «Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε».

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν είπε κάτι στους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος».

Για την αίσθηση που βγαίνει ότι δεν νιώθει πίεση για το ματς: «Αντιθέτως, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι. Θα τα δείτε όλα αύριο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή