Γιουρόπα Λιγκ: Αναζητεί αποδείξεις και σκορ πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Γιουρόπα Λιγκ: Αναζητεί αποδείξεις και σκορ πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Στη «μάχη» των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΓΣΠ της Λευκωσίας τον Απόλλωνα Λεμεσού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη «μάχη» των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΓΣΠ της Λευκωσίας τον Απόλλωνα Λεμεσού (που μόλις χθες παρουσίασε τον νέο προπονητή του, Δαβίδ Καταλά) με στόχο να «κλειδώσουν» από το πρώτο παιχνίδι την παρουσία τους στους ομίλους της διοργάνωσης και να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες, όπως αυτές που είχαν πριν από λίγο καιρό με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Εχοντας εξασφαλίσει ούτως ή άλλως τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του παρουσίας, ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στην Κύπρο με σκοπό να αποδείξει στους οπαδούς του, που εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν (περίπου 3.000 θα βρεθούν στο γήπεδο), αλλά και στον εαυτό του, ότι σιγά σιγά βρίσκει τον καλό του εαυτό και τα πατήματά του.

Ο Κάρλος Κορμπεράν παρουσιάστηκε σαφώς πιο σίγουρος από ό,τι ήταν στο ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό: «Εχουμε νοοτροπία νικητή, είμαστε μεγάλη ομάδα.

Πρέπει να έχουμε υψηλή απόδοση για να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός, που συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κόνραντ ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ, με τον Κορμπεράν να τονίζει πάντως ότι πολύ δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Εκτός έμεινε ο Μαντί Καμαρά που είναι ανέτοιμος, ενώ παράλληλα συζητά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή