Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο ατζέντης του τον πρότεινε στη Ντόρτμουντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο ατζέντης του τον πρότεινε στη Ντόρτμουντ

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το σίριαλ της παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μη συμμετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο βασικότερος λόγος που ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι, άλλωστε, ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές, τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του BBC, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αν μείνει ικανοποιημένη από κάποια προσφορά. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή εξετάζει τις επιλογές του. Ο Ζόρζε Μέντες, σύμφωνα με το RMC, πρότεινε τον Πορτογάλο στη Ντόρτμουντ, ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος και θα μπορούσε να αποτελέσει προορισμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σημειώνεται ότι ο ατζέντης του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επαφή, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, με την Τσέλσι. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ δεν ήθελε να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή