Superleague, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: «Καθάρισε» ο Τόμας

Superleague, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: «Καθάρισε» ο Τόμας

Η ομάδα του Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ νωρίς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο γκολ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Τόμας ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Η ομάδα του Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ νωρίς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο γκολ.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5ο λεπτό αλλά ο Καρέλης δεν κατάφερε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ δύο λεπτά αργότερα.

Ο Νάρεϊ βρήκε πολύ όμορφα τον Τόμας που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σημείωσε δεύτερο γκολ στο 11’ αλλά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Στο 28’ ο Φλόρες σούταρε αλλά η προσπάθειά του ήταν εξαιρετικά άστοχη. Στο 30ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ είχε τις στιγμές του αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία αλλά το σκάψιμο του Μπίσεσβαρ δεν βρήκα κάποιο συμπαίκτη του.

Η ομάδα του Λουτσέσκου κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να βρει δεύτερο γκολ. Στο 70’ ο Αουγκούστο ήταν άστοχος μετά από πάσα του Κούρτιτς ενώ λίγο αργότερα ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ προσπάθεια του Λύρατζη.

Με τον ΠΑΟΚ να μη βρίσκει δεύτερο γκολ, ο Παναιτωλικός άρχισε να ανεβαίνει αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός. Στο 88’ ο Κωνσταντέλιας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αουγκούστο αλλά ο τελευταίος ήταν άστοχος από κοντινή απόσταση.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Σενγκέλια σούταρε αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή