ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νάσμπεργκ

Ο Νορβηγός αμυντικός απουσίαζε για έναν περίπου μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας

58" χρόνος ανάγνωσης

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Νορβηγός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και απουσίασε από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης για έναν περίπου μήνα. 

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία (12/9, 19:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Τα ζητούμενα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι δύο: αφενός οι βαθμοί και οι νίκες, αφετέρου η εξέλιξη του γκρουπ. Έτσι οι προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα πέρα από την προετοιμασία για το κάθε παιχνίδι, περιλαμβάνουν δουλειά πάνω στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Η Τετάρτη (07.09) ήταν μέρα τακτικής. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια δούλεψαν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:00.