ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νάσμπεργκ

Ο Νορβηγός αμυντικός απουσίαζε για έναν περίπου μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Νορβηγός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και απουσίασε από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης για έναν περίπου μήνα. 

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία (12/9, 19:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Τα ζητούμενα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι δύο: αφενός οι βαθμοί και οι νίκες, αφετέρου η εξέλιξη του γκρουπ. Έτσι οι προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα πέρα από την προετοιμασία για το κάθε παιχνίδι, περιλαμβάνουν δουλειά πάνω στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Η Τετάρτη (07.09) ήταν μέρα τακτικής. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια δούλεψαν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή