Ράλλυ Ακρόπολις: Εκκίνηση από το ΟΑΚΑ

Ράλλυ Ακρόπολις: Εκκίνηση από το ΟΑΚΑ

Μια διαδρομή 1.950 μέτρων με 16 στροφές, μια γέφυρα και ένα στάδιο, το οποίο έχει γενέθλια και γιορτάζει τα 40 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό, θα υποδεχθούν σήμερα (19.30) τα 68 πληρώματα που θα πάρουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδρομή 1.950 μέτρων με 16 στροφές, μια γέφυρα και ένα στάδιο, το οποίο έχει γενέθλια και γιορτάζει τα 40 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό, θα υποδεχθούν σήμερα (19.30) τα 68 πληρώματα που θα πάρουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το Ολυμπιακό Στάδιο θα ανοίξει τις πύλες του και οι χιλιάδες φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό θέαμα της EKO Super Special Stage@ΟΑΚΑ, που θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του «ράλλυ των θεών».

Για να κατασκευαστεί η αγωνιστική πίστα στην ιστορική εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκαν 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, 4.000 τετραγωνικά μέτρα ξύλο, 120 τόνοι χάλυβα και 1.004 μέτρα προστατευτικά στηθαία. Η ράμπα της εκκίνησης έχει στηθεί στην κεντρική είσοδο του σταδίου και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά και αγωνιστικά με υβριδική τεχνολογία.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής του ΟΑΚΑ, τα αυτοκίνητα θα μεταβούν στο Λουτράκι για διανυκτέρευση. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές [Λουτράκι (2), Χαρβάτι, Δάφνη, Λιβαδειά, Βωξίτες], του Σαββάτου τρεις (Πύργος, Περιβόλι, Ταρζάν) και η αυλαία της διοργάνωσης του υφυπουργείου Αθλητισμού θα πέσει με τις ειδικές σε Ελευθεροχώρι και Ρεγγίνι. Το συνολικό μήκος είναι 303 χλμ. Η διοργάνωση, ύστερα από πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, επανήλθε πέρυσι στο καλαντάρι του WRC.

Στα φαβορί συγκαταλέγονται οι Σεμπάστιαν Λεμπ – Ιζαμπέλ Γκαλμίς, Κάλε Ροβάνπερα – Τζόνε Χαλτούνεν, Τιερί Νεβίλ – Μάρτιν Βίνταγκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή