Λίβερπουλ: Υπέστη τη χειρότερή της ήττα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα από το 1966

Λίβερπουλ: Υπέστη τη χειρότερή της ήττα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα από το 1966

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 4-1 από τη Νάπολι στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 4-1 από τη Νάπολι στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε μεγάλα ζητήματα, ιδιαίτερα στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Η ήττα των «κόκκινων» από την ιταλική ομάδα ήταν η βαριά στην ιστορία της Λίβερπουλ στα κύπελλα Ευρώπης μετά από το Δεκέμβριο του 1966. Στις 7 Δεκεμβρίου εκείνης της χρονιάς, οι «κόκκινοι» είχαν ηττηθεί με 5-1 από τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ.

«Δύσκολη βραδιά. Είναι δύσκολο να δεχτείς αυτό που έγινε αλλά όχι δύσκολο να το εξηγήσεις. Η Νάπολι έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και εμείς όχι. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε μετά από τα πέναλτι τούς τα προσφέραμε εμείς στο πιάτο. Ξέρουμε πώς συνέβη, τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη. Ήμασταν κακοί σε πολλά πράγματα και θα πρέπει να κάνουμε νέα αρχή», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. 

«Δεν δουλεύουμε ως ομάδα και δεν παίζουμε αρκετά καλά, αυτό είναι προφανές και για αυτό χάνουμε παιχνίδια. Αυτό είναι δική μου ευθύνη και είναι δική μου δουλειά να το βρω. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε», κατέληξε ο Γερμανός προπονητής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή