Superleague, ΠΑΟΚ – Λαμία 1-0: «Καθάρισε» ο Κούρτιτς

Superleague, ΠΑΟΚ – Λαμία 1-0: «Καθάρισε» ο Κούρτιτς

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει μόνο νίκες στην έδρα της

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει μόνο νίκες στην έδρα της.

Ο «δικέφαλος το Βορρά» επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Άρη. Ο αγώνας κρίθηκε με γκολ του Κούρτιτς στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 10 βαθμούς. Η Λαμία, που δεν έχει ακόμη νίκη, έμεινε στους 2. Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερη για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που συμπλήρωσε 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Στο 4′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά αλλά η προσπάθεια του Τσιλούλη βρήκε τον Κοτάρσκι σε ετοιμότητα. Στο 13ο λεπτό ο Βιεϊρίνια σούταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε την μπάλα και έχασε νέα ευκαιρία στο 23ο λεπτό.

Ο Νάρεϊ βγήκε σε τετ-α-τετ αλλά ο Σαρανοφ ήταν σε ετοιμότητα. Στο 30′ ο Μανούσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε. Στο 31ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Σίμονοφ και κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να είναι πιεστικοί και άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49′ ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 54′ ο Μανούσος προσπάθησε να απειλήσει από μακριά αλλά η προσπάθειά του ήταν πολύ άστοχη.

Στο 66ο λεπτό ο Νάρεϊ έκανε κίνηση αλλά ο Σαρανοφ μπλόκαρε χωρίς με άνεση. Ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 75’ αλλά αστόχησε από κοντά. Στο 80ο λεπτό ο Μαρμεντίνι μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά έχασε την κατοχή της μπάλας χωρίς να γίνει απειλητικός.

Στο 85’ ο Τσαούσης εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων όταν παρεμποδίστηκε παίκτης της Λαμίας που πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο.

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νάρεϊ έπιασε το σουτ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Κοτάρσκι έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από χτύπημα που δέχτηκε και ο Σβαμπ αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια αφού ο Λουτσέσκου είχε κάνει και τις 5 αλλαγές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή