Καμμένου για το «ασημένιο»: Δείξαμε ότι μπορούμε

Καμμένου για το «ασημένιο»: Δείξαμε ότι μπορούμε

Με… ασήμι στρώθηκε η «επιστροφή» της εθνικής πόλο των γυναικών στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… ασήμι στρώθηκε η «επιστροφή» της εθνικής πόλο των γυναικών στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το ασημένιο μετάλλιο πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πανηγυρίσει διακρίσεις και πάλι σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, διότι η δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως δήλωσε στην «Κ» η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, αναμένεται να τονώσει και την ψυχολογία.

Οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης είχαν τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση του Σπλιτ. Μπορεί να μην κατάφεραν να νικήσουν την πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία (ηττήθηκαν 6-9) αλλά έδειξαν ότι κάτι τέτοιο αποτελεί θέμα χρόνου. «Είμαι υπερήφανη για τις αθλήτριές μου και για τις εμφανίσεις τους, εντός και εκτός πισίνας. Επανήλθαμε στα μετάλλια και η ομάδα έδειξε τι μπορεί να πετύχει. Δεν πρέπει όμως να αποπροσανατολιστούμε από αυτή την επιτυχία. Το ασημένιο μετάλλιο αποδεικνύει τις δυνατότητές μας αλλά ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού θα είναι δύσκολος», τόνισε η Αλεξία Καμμένου.

Η εθνική ομάδα, στο Ευρωπαϊκό, είχε ακόμη μία διάκριση. Η Ελευθερία Πλευρίτου αναδείχθηκε MVP. Υστερα από μία σύντομη περίοδο διακοπών τα «ασημένια» κορίτσια θα ενταχθούν στους συλλόγους τους ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία για το πρωτάθλημα. «Γνωρίζω πολύ καλά τον μόχθο των προπονητών των συλλόγων. Θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία», μας είπε η κ. Καμμένου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή