Στη 2η θέση ανέβηκε ο ΠΑΟΚ χωρίς να πείσει

Στη 2η θέση ανέβηκε ο ΠΑΟΚ χωρίς να πείσει

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα σημαδιακό παιχνίδι, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπλήρωσε την εκατοστή παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ, την εκατοστή νίκη του σε συνολικά 157 ματς και η Τούμπα φιλοξένησε το 1.000ό παιχνίδι πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν κακός κόντρα στη Λαμία, ωστόσο με τη «φτωχή» νίκη του με 1-0 επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και, παραμένοντας αήττητος, βρίσκεται στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο,τι ουσιαστικό συνέβη στο παιχνίδι, έγινε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο οι γηπεδούχοι δεν ανέγραψαν στο στατιστικό τους φύλλο αξιόλογη ευκαιρία, ενώ στο φινάλε κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα σε αγωνιστικό χώρο και πάγκους, αλλά και ο τραυματισμός του Κοτάρσκι, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Μποάκιε (αποβλήθηκε) και αποχώρησε με φορείο, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει με 15λεπτη καθυστέρηση.

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντί του μια Λαμία ανταγωνιστική και «λυτρώθηκε» με την κεφαλιά του Κούρτιτς στο 43΄ και αφού νωρίτερα ο Νάρεϊ νικήθηκε από τον Σαράνοφ (23΄) και το δοκάρι (31΄).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (77΄ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (70΄ Σβαμπ), Νάρεϊ, Αουγκούστο (63΄ Σοάρες), Μπίσεσβαρ (63΄ Ζίβκοβιτς), Ολιβέιρα (63΄ Τόμας).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (83΄ Γιακουμάκης), Τσιλούλης (68΄ Μαρμεντίνι), Σλίβκα, Ντε Βινσέντι (58΄ Ασκόφσκι), Μανούσος (58΄ Μποάκιε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή