Σρέντερ: «Μη μου λέτε πώς θα αντιδρώ όταν βρίζουν την οικογένειά μου»

Σρέντερ: «Μη μου λέτε πώς θα αντιδρώ όταν βρίζουν την οικογένειά μου»

Ο παίκτης με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι αντέδρασε έτσι γιατί έβριζαν την οικογένειά του

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε με 107-96 από τη Γερμανία στα προημιτελικά και αποχαιρέτησε το Ευρωμπάσκετ. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από στιγμές έντασης, ιδιαίτερα στο φινάλε. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε με δύο αντιαθλητικά φάουλ όπως και ο Ντένις Σρέντερ. Ο 28χρονος παίκτης ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της ομάδας του Χέρμπερτ με 26 πόντους. 

Η κάμερα τον «έπιασε» να κάνει χειρονομίες λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ο ίδιος με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι αντέδρασε έτσι γιατί έβριζαν την οικογένειά του. 

«Έλληνες φίλαθλοι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απόψε (σ.σ χθες). Μπορώ να ανεχτώ πολλά από τους παίκτες, αλλά το να λένε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και δεν είναι σωστό. Για αυτό σας παρακαλώ να μην μου λέτε πώς θα αντιδράσω σε αυτό. Να είστε όλοι ευλογημένοι», ανέφερε ο γκαρντ των Γερμανών.

Σρέντερ: «Μη μου λέτε πώς θα αντιδρώ όταν βρίζουν την οικογένειά μου»-1
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή