Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες στιγμές του στο Ευρωμπάσκετ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες στιγμές του στο Ευρωμπάσκετ

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με 29,3 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ολοκλήρωσε την παρουσία της στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Η γαλανόλευκη ηττήθηκε με 107-96 από τη Γερμανία στα προημιτελικά και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.

Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας, η FIBA παρουσίασε σε βίντεο τις κορυφαίες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διοργάνωση. Ο Έλληνας σούπερ σταρ και ηγέτης της Εθνικής είχε 29,3 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Η κορυφαία εμφάνιση του Γιάννη Αντεκούνμπο ήταν κόντρα στην Ουκρανία με 41 πόντους σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρα με τη φανέλα της γαλανόλευκης. Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο «Greek Freak» αγωνίστηκε 27 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα έχοντας 41 πόντους με 13/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 15/18 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, έχοντας συνολικά 13/18 σουτ εντός παιδιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή