Κορμπεράν: «Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης»

Κορμπεράν: «Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης»

Ο πρωταθλητής υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (19:45) τη γερμανική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υψηλό επίπεδο απόδοσης πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ σύμφωνα με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο πρωταθλητής υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (19:45) τη γερμανική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

«Περισσότερο από το να με ανησυχεί το παιχνίδι μας, κοιτάζω πώς θα αντιμετωπίσουμε αύριο την Φράιμπουργκ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το κίνητρο κάθε ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση, είναι ότι θα παίζει με δυνατούς αντίπαλους. Άρα πρέπει πάντα να κάνουμε το καλύτερο και είναι κίνητρο για όλους», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα. 

Ο Κάρλος Κορμπεράν τοποθετήθηκε και για την έλλειψη διάρκειας της ομάδας του. «Σε κάποια ματς έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά στη συνέχεια σβήνει κάπως η έντασή μας. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει ότι τα πρώτα 90 λεπτά είναι σημαντικά και συμφωνώ απολύτως. Επομένως αυτό είναι ο στόχος. Να μπούμε καλά και να συνεχίσουμε έτσι, αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε», απάντησε ο Ισπανός προπονητής. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και προσπαθούμε να τα μειώσουμε. Είναι σαφές πως η προετοιμασία είναι σημαντική και επηρεάζει την έναρξη της αγωνιστική περιόδου. Ασχολούμαι με πράγματα που μπορώ να ελέγξω, είναι όμως κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις ένα ματς την εβδομάδα και άλλο να υπάρχουν δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το πιο όμορφο είναι να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις, αυτό θέλουμε».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε και για τον Ελ Αραμπί και απάντησε πως «θα δείτε αν ο Ελ Αραμπί θα παίξει αύριο βασικός, ελπίζουμε να κρατήσει την παράδοση με τις γερμανικές ομάδες, είτε μπει από την αρχή είτε στο τέλος», ενώ για τον σχηματισμό που θα παρατάξει ο Κορμπεράν είπε ότι «χρησιμοποιώ και τα δύο συστήματα, τα έχουν μάθει οι παίκτες. Το κριτήριο είναι η κατάσταση των παικτών μας και φυσικά ο αντίπαλος για να δούμε με ποιο σύστημα θα τον βλάψουμε περισσότερο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή