Ντόντσιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό»

Ντόντσιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό»

Ο σούπερ σταρ των Σλοβένων έκανε κακή εμφάνιση στον προημιτελικό ενώ αποβλήθηκε με πέντε φάουλ λίγο πριν το τέλος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λούκα Ντόντσιτς ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας από την Πολωνία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ηττήθηκαν με 90-87 από την ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 14 πόντους με άσχημα ποσοστά και αποβλήθηκε με πέντε φάουλ, τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο σούπερ σταρ του NBA ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στην Πολωνία, έκανε απίθανο ματς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μεγάλο κατόρθωμα για εκείνους. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε, επιστρέψαμε, όμως οι Πολωνοί πάλεψαν και αξίζουν συγχαρητήρια.

Εγώ είμαι εδώ για να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Όταν είμαι υγιής, θα παίζω για τη Σλοβενία. Δεν ξέρω τι να σας πω, δεν είμαι στο 100%, έκανα ένεση πριν από την τρίτη περίοδο. Είχα πολλά προβλήματα, αλλά έπαιξα άθλια, πρόδωσα τη χώρα μου και αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία. Είμαι ο Λούκα και πρέπει να είμαι καλύτερος.

Η Πολωνία έχει σπουδαία ομάδα, όπως και το Βέλγιο. Όλοι μας είχαν φαβορί, αλλά σε αυτό το EuroBasket όλοι είδατε ότι υπάρχουν πολλές καταπληκτικές ομάδες. Αυτή η διοργάνωση είναι το κάτι άλλο. Δεν εξεπλάγην από την εμφάνιση του Πονίτκα, είναι σπουδαίος μπασκετμπολίστας, είναι ίσως επιπέδου NBA, αν και δεν είμαι GM ή παράγοντας κάποιας ομάδας», σχολίασε ο Λούκα Ντόντσιτς. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή