ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κοτάρσκι

Ο 22χρονος τερματοφύλακας χτύπησε στο κεφάλι στον αγώνα με τη Λαμία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε με φορείο στον αγώνα με τη Λαμία για την τέταρτη αγωνιστική αφού δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι.

Ο Κοτάρσκι ξεκουράστηκε δύο μέρες και πλέον βρίσκεται σε τροχιά επανένταξης. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε μόνος του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη και δουλεύει προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση και να πάρει το τρίποντο.

Η προπόνηση της Πέμπτης (15.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Ακολούθησε μία άσκηση φυσικής κατάστασης με αλλαγές κατεύθυνσης και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν ξεχωριστά με τους προπονητές, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες. Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε μόνος στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (16.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή