ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Κοτάρσκι

Ο 22χρονος τερματοφύλακας υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χτύπησε στο κεφάλι στην αναμέτρηση για τη Λαμία αλλά υπολογίζεται κανονικά από τον Ράζβαν Λουτσέσκου εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι ο μοναδικός απών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ποδοσφαιριστής, που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη σεζόν προπονείται ατομικά και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Συγκέντρωση, πλάνο και σκληρή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ με στόχο τους τρεις βαθμούς.

H προπόνηση της Παρασκευής (16.09) αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τους παίκτες να παίζουν παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο, να εκτελούν ασκήσεις με αυτοματισμούς και στο φινάλε να κάνουν πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το επικείμενο παιχνίδι. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (17.09) στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ηράκλειο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή