Superleague, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1: Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η ομάδας της Κρήτης

Superleague, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1: Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η ομάδας της Κρήτης

Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ πήρε βαθμό (1-1) από τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε τους 11 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Ο ΟΦΗ έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στο 3’ ο Γκερέιρο έκανε συρτό σουτ αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά. Στο 7ο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε νέα επέμβαση σε προσπάθεια του Ντίκο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό. Μετά από τρομερή μακρινή μπαλιά του Βιεϊρίνια, ο Νάρεϊ κατέβασε την μπάλα και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση.

Οι Κρητικοί απείλησαν στο 22’ με τον Λάρσον αλλά η σέντρα – σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 31’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα στρώθηκε στον Αουγκούστο που έκανε το συρτό σουτ αλλά ο Στέφενς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 34ο λεπτό ο Ντάντας σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 36’ όταν ο Ντιουσέ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε με τον Ολιβέιρα που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 47’ ο Νάρεϊ σούταρε εντός περιοχής αλλά ο Στέφενς ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Ο αγώνας διακόπηκε για αρκετή ώρα αφού από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του ΟΦΗ, η ορατότητα ήταν περιορισμένη. Η ομάδα της Κρήτης πίεζε ψηλά με στόχο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρίσκει χώρους.

Στο 81’ ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα, ο Νάρεϊ έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ. Στο 85’ ο Μπράντον έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς όταν η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του.

Στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ με τον τερματοφύλακα Στέφενς να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή. Ο Διαμαντής έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Πασαλίδης (63′ Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (80′ Τοράρινσον), Λάρσον, Μεγιάδο, Περέα (84′ Στάικος), Ντιουσέ, Ντίκο, Γκερέρο (84′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια (25′ Τσαούσης), Λύρατζης, Ντάντας, Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Αουγκούστο (71′ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (71′ Μπράντον).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή