Πογιέτ: «Στόχος μας να βελτιώνεται η ομάδα»

Πογιέτ: «Στόχος μας να βελτιώνεται η ομάδα»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είπε ότι μεγάλος στόχος της Εθνικής ομάδας είναι η διαρκής βελτίωση

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είπε ότι μεγάλος στόχος της Εθνικής ομάδας είναι η διαρκής βελτίωση. Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» σημείωσε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Κύπρο για το Nations League ότι η «γαλανόλευκη» θα δώσει τα πάντα για τη νίκη παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο.

«Προσπαθώ συνέχεια να είναι οι παίκτες μου συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο. Τον Ιούνιο ήταν η πρώτη θέση και ήρθε. Αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να ανέβουμε στο ranking, μετά να προκριθούμε στο EURO. Περιμένουμε ένα ντέρμπι αύριο και έχουν νέο προπονητή οπότε δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν», τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής για τον τρόπο που προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες τους.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει τον Τιμούρ Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής. «Ήταν άτυχος ο Κετσπάγια τότε θεωρώ γιατί ήταν στην ομάδα που έχασε. Ανυπομονώ να τον δω αύριο. Έχουμε και κοινό παρελθόν λόγω της ΑΕΚ όπου προπονήσαμε και οι δύο. Αύριο όλα είναι στα χέρια των παικτών και θα δώσουν το 100%», σημείωσε ο έμπειρος προπονητής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σχολίασε για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα: «Δεν θα σας πω και πολλά απλά το θέμα είναι πως προσπαθούμε να επικεντρωθούμε πάνω στον αντίπαλό μας. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ομάδα της Κύπρου και προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε. Δεν επικεντρώνομαι στους παίκτες που λείπουν αλλά σε αυτούς που έχω»

«Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη. Είχαμε μία εξαιρετική προετοιμασία και περιμένω να δω ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σε ότι και να βρει απέναντί της», κατέληξε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή