Εθνική Δανίας: Με φανέλα «διαμαρτυρίας» στο Μουντιάλ του Κατάρ

Εθνική Δανίας: Με φανέλα «διαμαρτυρίας» στο Μουντιάλ του Κατάρ

Με ένα ισχυρό μήνυμα στη φανέλα θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ η Εθνική ομάδα της Δανίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ισχυρό μήνυμα στη φανέλα θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ η Εθνική ομάδα της Δανίας. Η σκανδιναβική ομάδα επέλεξε τρεις μονόχρωμες εμφανίσεις για την ποδοσφαιρική διοργάνωση που ξεκινάει σε λιγότερο από δύο μήνες.

Ωστόσο, τόσο η σημαία της χώρας όσο και το σήμα της αθλητικής εταιρίας θα είναι καλυμμένα. Με τον τρόπο αυτό αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα για όσα λαμβάνουν χώρα στο Κατάρ και τις απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν όσοι εργάζονται για τη διοργάνωση.

«Δεν θέλουμε τα σήματά μας να είναι ορατά κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά που έχει στοιχίσει χιλιάδες ζωές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Η Δανία έχει κληρωθεί στον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, την Τυνησία και την Αυστραλία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί πρώην και νυν ποδοσφαιριστές έχουν αποκαλύψει ότι θα μποϊκοτάρουν τη διοργάνωση. Ο Φίλιπ Λαμ και ο Ερίκ Καντονά έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hummel Sport (@hummelsport)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή