Σούπερ Λιγκ 1: «Κρας τεστ» για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Σούπερ Λιγκ 1: «Κρας τεστ» για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην Τούμπα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις πέντε αγωνιστικές που αποτέλεσαν ένα πρώτο δείγμα για τη δυναμικότητα των ομάδων και το δεκαπενθήμερο διακοπής που ακολούθησε, στο οποίο τα παιχνίδια της Εθνικής και η χθεσινή γιορτή της ΑΕΚ για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μονοπώλησαν τη δημοσιότητα, η Σούπερ Λιγκ 1 μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της.

Από σήμερα μέχρι και τις 13/11, οπότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί για το Μουντιάλ του Κατάρ και παράλληλα θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, οι ομάδες, με ολοκληρωμένα ρόστερ πλέον, μέσω των ντέρμπι θα καταθέσουν τα αγωνιστικά διαπιστευτήριά τους για το τι πραγματικά μπορούν να πετύχουν.

Ενα παιχνίδι εξ αυτών είναι αναμφίβολα το αυριανό της Τούμπας. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός κουβαλώντας το απόλυτο 5×5 θα έχει την πιο δύσκολη μέχρι στιγμής δοκιμασία του απέναντι στον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, που παραμένει αήττητος. Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αποδείξει αν μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών του, που φτάνουν μέχρι τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο και με άκρως ανανεωμένο ρόστερ μετά τις τελευταίες μεταγραφές επιδιώκει να αφήσει πίσω το κακό του πρόσωπο, υποδεχόμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο.

Ιστορικό από κάθε άποψη θα είναι και το παιχνίδι της ΑΕΚ τη Δευτέρα με τον Ιωνικό, καθώς είναι το πρώτο ύστερα από 19 χρόνια στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Αρένα» μετά τις χθεσινές εορταστικές εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει τον πρώτο επίσημο αγώνα, ξεκινώντας παράλληλα η νέα εποχή της Ενωσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής. Σήμερα: Λαμία – Λεβαδειακός (19.30), Αύριο: Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ (15.00), Ολυμπιακός – Ατρόμητος (16.00), Βόλος – Αρης (19.30), ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21.30), Δευτέρα: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (18.00), ΑΕΚ – Ιωνικός (20.00).

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): Παναθηναϊκός 15, ΠΑΟΚ 11, Αρης 10, ΑΕΚ 9, Ολυμπιακός 8, Βόλος 8, Ατρόμητος 8, Παναιτωλικός 7, Αστέρας Τρ. 4, ΟΦΗ 4, ΠΑΣ Γιάννινα 4, Λαμία 3, Λεβαδειακός 2, Ιωνικός 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή