Superleague, Λαμία – Λεβαδειακός 1-0: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Φέστα

Superleague, Λαμία – Λεβαδειακός 1-0: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Φέστα

Η Λαμία επιβλήθηκε με 1-0 του Λεβαδειακού για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λαμία επιβλήθηκε με 1-0 του Λεβαδειακού για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα σημείωσε την πρώτη της νίκη και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει ακόμη νίκη. Η ομάδα του Βέλιτς έμεινε στους 2 βαθμούς και τη 13η θέση.

Η Λαμία είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 8’ ο Τσιλούλης βρήκε χώρο, σούταρε από μακριά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καλές επιθέσεις.

Στο 29’ ο Μουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Μποακί έδιωξε με κεφαλιά. Στο 35ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Στο 47’ ο Βρακάς έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε άνετα. Στο 55ο λεπτό ο Σλίβκα μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού αλλά κόπηκε με τάκλιν του Λιάγκα.

Στο 60ο λεπτό η Λαμία είχε καλή στιγμή όταν ο Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 61’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Μποακί που νίκησε τον Μάρκοβιτς.

Η Λαμία απείλησε και στο 68’ με τον Τσιλούλη αλλά και πέντε λεπτά αργότερα με τον Μανούσο. Στο 85ο λεπτό ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή