Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, μεγάλο διπλό για τη Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, μεγάλο διπλό για τη Νάπολι

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 1-0 της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 1-0 της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μιλάνου έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 3 βαθμούς και είναι τρίτη. Ο αγώνας κρίθηκε με γκολ του Τσαλχάνογλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Στο 68’ ακυρώθηκε γκολ του Πέδρι.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Νάπολι που επιβλήθηκε με 6-1 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ για τον πρώτο όμιλο. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Μοχάμεντ. Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους Ναπολιτάνους. Η ιταλική ομάδα ισοφάρισε στο 18’ με τον Ρασπαντόρι και έφτασε στην ανατροπή στο 33ο λεπτό με τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο.

Ο Ζιελίνσκι διαμόρφωσε το 1-3 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε 4ο γκολ με τον Ρασπαντόρι στο 47ο λεπτό και στο 63’ ο Κβαρατσέλια διαμόρφωσε το 1-5. Στο 73’ ο Τάντιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να κάνει το 1-6 στο 81ο λεπτό.

Η Νάπολι έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου είναι η Λίβερπουλ που επιβλήθηκε με 2-0 της Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τους 6 βαθμούς. Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 53’ σημείωσε το δεύτερο γκολ της αγγλικής ομάδας.

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Μπριζ που επιβλήθηκε με 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δεύτερο όμιλο. Η ομάδα του Βελγίου μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και με 9 βαθμούς φουλάρει όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σόουα στο 37ο λεπτό.  Στο 62’ ο Φεράν Τζούτλα έκανε το 2-0 ενώ στο 76’ ο Γκριεζμάν απώλεσε πέναλτι.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής

Πρώτος όμιλος

Άγιαξ – Νάπολι 1-6
Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0

Η βαθμολογία

1. Νάπολι 9
2. Λίβερπουλ 6
3. Άγιαξ 3
4. Ρέιντζερς 0

Δεύτερος όμιλος

Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
Πόρτο – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0

 

Η βαθμολογία

1. Μπριζ 9
2. Λεβερκούζεν 3
3. Πόρτο 3
4. Ατλέτικο Μαδρίτης 3

Τρίτος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0
Ίντερ – Μπαρτσελόνα 1-0 

 

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 9
2. Ίντερ 6
3. Μπαρτσελόνα 3
4. Βικτόρια Πλζεν 0

Τέταρτος όμιλος

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ 0-0

Η βαθμολογία

1. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 6
2. Τότεναμ 4
3. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4
4. Μαρσέιγ 3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή