«Βουτιά» στο άγνωστο από αύριο για το ελληνικό πόλο

«Βουτιά» στο άγνωστο από αύριο για το ελληνικό πόλο

Με την ενεργειακή κρίση να αποτελεί τον μεγαλύτερο αντίπαλο θα αρχίσουν αύριο οι διοργανώσεις της Α1 κατηγορίας σε άνδρες και γυναίκες στο πόλο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ενεργειακή κρίση να αποτελεί τον μεγαλύτερο αντίπαλο θα αρχίσουν αύριο οι διοργανώσεις της Α1 κατηγορίας σε άνδρες και γυναίκες στο πόλο. Οι μεταγραφές των ομάδων προμηνύουν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, αλλά η ευχή όλων των ανθρώπων του χώρου είναι να μην κλείσουν τα κολυμβητήρια.

«Το στοίχημα είναι να παραμείνουν τα κολυμβητήρια ανοιχτά. Ελπίζουμε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ο καλός καιρός, γιατί εάν φτάσουμε σε ακραίες αποφάσεις και μπουν λουκέτα στα κολυμβητήρια, τότε μπορεί να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα», δήλωσε στην «Κ» ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος ύστερα από 22 χρόνια θα δει τη διοργάνωση από τις κερκίδες, καθώς βρίσκεται μόνο στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας.

Οι περισσότερες από τις ομάδες έχουν σχηματίσει δυνατά ρόστερ και αναμένονται πολλές εκπλήξεις. «Σε σχέση με πέρυσι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί, αλλά για τις υπόλοιπες θέσεις δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Επίσης, και για την παραμονή θα υπάρχει ανταγωνισμός», υπογράμμισε ο κ. Βλάχος.

Το παιχνίδι που θα σηκώσει την αυλαία της διοργάνωσης θα είναι η αναμέτρηση του Νηρέα Χαλανδρίου με τον Παναθηναϊκό (13.45) για την Α1 ανδρών. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 15.00: Εθνικός – Χίος, 15.30: Χανιά – Απόλλων Σμύρνης, 16.00: Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ, Υδραϊκός – ΑΕΚ, 16.30: Περιστέρι – Γλυφάδα, 18.00: ΑΟ Π. Φαλήρου – Ηλυσιακός, 19.00: Πανιώνιος – Ολυμπιακός.

Στην Α1 γυναικών: 14.00: ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ, 15.00: ΠΑΟΚ – Αλιμος, 16.30: Εθνικός – Ρέθυμνο, 17.30: Γλυφάδα – Βουλιαγμένη, 18.00: Λάρισα – Πανιώνιος, Περιστέρι – Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή