Μίλτος Τεντόγλου: Στην τελική τριάδα για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη

Μίλτος Τεντόγλου: Στην τελική τριάδα για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας από τους τρεις αθλητές που θα διεκδικήσουν το βραβείου του κορυφαίου για το 2022 από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας από τους τρεις αθλητές που θα διεκδικήσουν το βραβείου του κορυφαίου για το 2022 από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ήταν από τους αθλητές που ξεχώρισαν και τη φετινή σεζόν. 

Ο αθλητής με καταγωγή από τα Γρεβενά κέρδισε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Στη διοργάνωση του Μονάχου, μάλιστα, με άλμα στα 8,52 μέτρα σημείωσε νέο ρεκόρ αγώνων. 

Ο Τεντόγλου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου ενώ κατέκτησε το Diamond League πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Τεντόγλου ήταν στους τρεις φιναλίστ και το 2021, ενώ την ίδια χρονιά ήταν υποψήφιος και για το βραβείο του κορυφαίου στον κόσμο.

Ο Σουηδός Μόντο Ντουπλάντις που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο επί κοντώ και ο Νορβηγός δρομέας Γιάκομπ Ινγκεμπρίντσεν συμπληρώνουν την τριάδα των φιναλίστ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο γκαλά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στις 22 Οκτωβρίου στο Ταλίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή