Superleague, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ανατροπή με Κιάρτανσον

Superleague, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ανατροπή με Κιάρτανσον

Με δύο γκολ του Βίνταρ Ερν Κιάρτανσον ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΣ για την έβδομη αγωνιστική της Superleague

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ του Βίνταρ Ερν Κιάρτανσον ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΣ για την έβδομη αγωνιστική της Superleague. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παντελάκη αλλά οι Περιστεριώτες έφτασαν στην ανατροπή. 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα του Περιστερίου στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 11 βαθμούς. Ο ΠΑΣ υπέστη την πέμπτη ήττα του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έμεινε στους 4 βαθμούς. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση λόγω προβλήματος που υπήρχε με τη σύνδεση στο διαδίκτυο, γεγονός που επηρέαζε τη λειτουργία του VAR. Οι Περιστεριώτες μπήκαν με διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 11′ με τον Ρομπάιγ.

Η ομάδα του Κόλμαν απείλησε ξανά τρία λεπτά αργότερα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έντερ να μην βρίσκει στόχο. Στο 18ο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά με καλές προϋποθέσεις αλλά το σουτ του Τζήμα ήταν εντελώς άστοχο. 

Ο Ατρόμητος είχε άλλες δύο καλές στιγμές μέχρι το 30′ με τον Ρομπάιγ. Στο 42′ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Κιάκο έβγαλε ωραία κάθε στον Ροσέρο με τον Γιαννιώτη να αποκρούει την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Στο 49ο λεπτό ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι με τον Ρομπάιγ αλλά ο Σούλης μπλόκαρε την προσπάθειά του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλύτερες κινήσεις και προσπαθούσαν να απειλήσουν περισσότερο.

Στο 58′ ο Ντε Μποκ σούταρε με την μπάλα να καταλήψει στα αντίπαλα σώματα. Στο 63′ η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Παντελάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Σόρια.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Σούλη να αποκρούει την προσπάθεια του Κλωναρίδη. Οι Περιστεριώτες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 75ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Κιάρτανσον. 

Στο 85′ ο ΠΑΣ απείλησε ξανά με τον Τζίμα. Στο 86′ η ομάδα του Περιστερίου έφτασε στην ανατροπή. Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κεσχρίνα βρήκε παράλληλα τον Κιάρτανσον που σκόραρε από κοντά.  

Aτρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίδα, Χατζηισαίας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (61′ Μουνίθ), Κουέν (61′ Έρλινγκμαρκ), Κλοναρίδης (73′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90+2′ Τζοβάρας), Ρομπαίγ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81′ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12′ Μπάλαν)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή