Μίτσελ: «Καθοριστικός αγώνας για εμάς»

Μίτσελ: «Καθοριστικός αγώνας για εμάς»

Όπως αποκάλυψε ο Ισπανός προπονητής, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα αγωνιστεί ως βασικός κάτω από τα δοκάρια

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθοριστικό για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού χαρακτήρισε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καραμπάγκ (13/10, 19:45) ο Μίτσελ. Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει και αποκάλυψε ότι θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. 

«Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την ενδεκάδα. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή», απάντησε ο Μίτσελ σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. 

Σε ερώτηση για το αν το αυριανό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού, είπε: «Το ξέρουμε έχουν συμβεί πολλά πράγματα φέτος στην ομάδα μας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς».

Ο Ισπανός προπονητής σημείωσε σχετικά με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την ακαδημία αλλά και την παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσουν να βάζω παιδιά από την ακαδημία, μου αρέσει να στοιχηματίζω στους νέους. Θα είναι πιο δύσκολο με μεγάλο ρόστερ, θα παίρνουν όμως ευκαιρίες. Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Για τα συναισθήματά του μετά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα, ο Ισπανός απάντησε: «Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό γιατί δεν παίξαμε άσχημα. Χάσαμε τον έλεγχο οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή