Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Χωρίς περιθώριο νέας ήττας

Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Χωρίς περιθώριο νέας ήττας

Θέλει αποτέλεσμα με Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός και παρακολουθεί τη Ναντ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο του χαρτί παίζει απόψε (19.45) ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στο Μπακού την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι», που δεν έχουν ούτε βαθμό στα τρία πρώτα ματς, χρειάζονται τουλάχιστον ένα, ο οποίος σε πιθανό συνδυασμό με ήττα της Ναντ από τη Φράιμπουργκ θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στην προσπάθεια που κάνουν να τερματίσουν τουλάχιστον στην 3η θέση του ομίλου, που οδηγεί στα μπαράζ για το Conference League.

Ακόμη και ο πλέον αισιόδοξος Μίτσελ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι η ομάδα του είναι στα σχοινιά, ενώ προανήγγειλε την παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο αρχικό σχήμα και δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες, καθώς στο… βάθος υπάρχει το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. «Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Εχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις συνθήκες της ομάδας την 11άδα, έχουν γίνει αρκετά τη φετινή σεζόν και το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς», τόνισε ο Μίτσελ και πρόσθεσε: «Εχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ και είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες, αλλά θα βρούμε τη λύση.

Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης, και το έχει μάθει πρώτα εκείνος». Τέλος, για το αν νιώθει φόβο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα απάντησε: «Ηταν σκληρό το αποτέλεσμα για το πώς παίξαμε. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και αυτό οφείλεται σε μια… αρρώστια που έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε». Οσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Ολυμπιακός μάλλον θα «κατέβει» με 3-5-2. Με δεδομένο ότι ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τριάδα των στόπερ προορίζονται οι Σισέ, Μπα και Παπασταθόπουλος ή Βρσάλικο. Εάν ο Κροάτης επιλεγεί ως στόπερ, ο Βρουσάι θα πάει δεξί μπακ, αλλιώς στα δύο άκρα θα βρίσκονται οι Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ. Για το κέντρο σίγουροι είναι οι Κούντε και Μπουχαλάκης, ενώ αν δεν ξεκινήσει ο Εμβιλά, θέση διεκδικούν ο Μπιέλ και ο Βαλμπουενά. Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ είναι τα φαβορί για την κορυφή της επίθεσης. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ναντ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Η βαθμολογία: Φράιμπουργκ 9, Καραμπάγκ 6, Ναντ 3, Ολυμπιακός 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή