Superleague, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Πήρε βαθμό στη Νίκαια η ομάδα του Στάικου

Superleague, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Πήρε βαθμό στη Νίκαια η ομάδα του Στάικου

Ο Ιωνικός προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε βαθμό (2-2) σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Superleague

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε βαθμό (2-2) σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Οι Νικαιώτες βρέθηκαν κοντά στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αλλά δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Εραμούσπε άφησαν την ομάδα του Δημήτρη Σπανού στους 3 βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας.  Ο ΠΑΣ έφτασε τους 6 βαθμούς.

Ο αγώνας είχε χαμηλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τελικές προσπάθειες μπροστά από τις εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 21’ όταν ο Άοσμαν βρήκε χώρο και σούταρε αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στο 26’ ο Λοβέρα έπιασε ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ μετά από εκτέλεση κόρνερ και διαμόρφωσε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους πέντε λεπτά αργότερα. Στο 31’ ο Άοσμαν εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έκανε το 2-0 αφήνοντας «άγαλμα» τον Αθανασίου. Στο 36ο λεπτό ο Χουτεσιώτης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά ο Εραμούσπε την έστειλε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 51’ ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει την μπάλα. Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι στο 55ο λεπτό και ο Εραμούσπε εκτέλεσε εύστοχα βάζοντας και πάλι στο ματς την ομάδα του Θανάση Στάικου.

Στο 64’ ο Αθανασίου μπλόκαρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Λίγες στιγμές αργότερα ο Παμλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από γύρισμα του Ροσέρο. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε πέναλτι στο 83ο λεπτό με τον Εραμούσπε να ευστοχεί και πάλι διαμορφώνοντας το 2-2. Λίγο αργότερα οι Γιαννιώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή αλλά ο Μπάλαν δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (85’ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (79’ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή