Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο, Μαρσέλο και Βρσάλικο στη Γερμανία

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο, Μαρσέλο και Βρσάλικο στη Γερμανία

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ (27/10, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ (27/10, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν βρίσκεται στην αποστολή για Γερμανία. Ο Έλληνας αμυντικός είχε υποστεί σύσπαση στον δικέφαλο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρσέλο, Βρσάλικο, όπως επίσης και ο Σισέ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ουί Τζο Χουάνγκ

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή