Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ντουέιν Μπέικον

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ντουέιν Μπέικον

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ντουέιν Μπέικον

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος μπασκετπολίστας θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και πλέον μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα πράσινα. Σημειώνεται ότι το τριφύλλι κοντράρεται με τη Μακάμπι στο Ισραήλ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. 

«Το είδα σαν ευκαιρία, μίλησα πολύ με τον Πάρις (Λι) που είναι από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες. Ήρθα πολλές φορές πέρσι και αγάπησα την Αθήνα. Πραγματικά πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με τον τρόπο που παίζω. Πίστεψα πως είναι το καλύτερο μέρος που μπορώ να πάω για να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ήθελα να έρθω και είμαι έτοιμος να παίξω. Υπάρχει πολλή μεγάλη κληρονομιά και πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έχουν παίξει εδώ. Είναι θρυλική ομάδα και ήθελα να γίνω μέλος της.

Είμαι χαρούμενος τύπος και μου αρέσει να κερδίζω και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντα χαμογελάω, είτε χάνω είτε κερδίζω. Πέρσι έκανα ό,τι μπορούσα για να κερδίσει η Μονακό και θα κάνω το ίδιο και στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να έρθω και να δείξω τι μπορώ να κάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή