Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπενφίκα «έκλεψε» την πρωτιά από την Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπενφίκα «έκλεψε» την πρωτιά από την Παρί

Ολοκληρώθηκε χθες το παζλ των 16 ομάδων που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε χθες το παζλ των 16 ομάδων που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αυλαία της φάσης των ομίλων έπεσε, χωρίς αυτή τη φορά ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς στα παιχνίδια που παιζόταν η 2η θέση τόσο η Μίλαν όσο και η Λειψία πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν προκειμένου να συνεχίσουν στην κορυφαία διοργάνωση. Συγκεκριμένα, για τον 5ο όμιλο οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 4-0 επί της Σάλτσμπουργκ και ακολούθησαν την Τσέλσι στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, ενώ στο 6ο γκρουπ η Λειψία «σκόρπισε» με 4-0 τη Σαχτάρ και τερμάτισε πίσω από τη Ρεάλ, με τους Ουκρανούς να πηγαίνουν στα πλέι οφ για το Γιουρόπα. Τέλος, στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους, αν και ηττήθηκε με 2-1 από την Παρί Σ.Ζ., παρέμεινε στην 3η θέση που την κρατάει στην Ευρώπη, καθώς η Μπενφίκα νίκησε στη Χάιφα τη Μακάμπι με 6-1.

Τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες: 5ος: Μίλαν – Σάλτσμπουργκ 4-0, Τσέλσι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1. Τσέλσι 13, Μίλαν 10, Σάλτσμπουργκ 6, Ντιναμό Ζ. 4. 6ος: Ρεάλ – Σέλτικ 5-1, Σαχτάρ – Λειψία 0-4. Ρεάλ 13, Λειψία 12, Σαχτάρ 6, Σέλτικ 2. 7ος: Κοπεγχάγη – Ντόρτμουντ 1-1, Σίτι – Σεβίλλη 3-1. Σίτι 14, Ντόρτμουντ 9, Σεβίλλη 5, Κοπεγχάγη 3. 8ος: Γιουβέντους – Παρί 1-2, Μακάμπι – Μπενφίκα 1-6. Μπενφίκα 14, Παρί 14, Γιουβέντους 3, Μακάμπι 3.

Οι 16 ομάδες των νοκ άουτ είναι: Νάπολι, Λίβερπουλ, Πόρτο, Μπριζ, Μπάγερν, Ιντερ, Τότεναμ, Αϊντραχτ, Τσέλσι, Μίλαν, Ρεάλ, Λειψία, Σίτι, Ντόρτμουντ, Παρί, Μπενφίκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή