Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Παρισιού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Παρισιού

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-2, 3-6, 7-6(4) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Masters του Παρισιού

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-2, 3-6, 7-6(4) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Masters του Παρισιού. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ, άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή αλλά η ψυχραιμία του Σέρβου στο φινάλε έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Νορβηγός απέκλεισε το Φέλιξ – Οσέ Αλιασίμ στον ημιτελικό.

Οι δύο τενίστες έδειχναν να κρατάνε εύκολα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Σέρβος, με το σκορ στο 2-2, πήρε τέσσερα διαδοχικά γκέιμ (δύο μπρέικ) και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε αντίδραση στο δεύτερο σετ. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μπρέικ για το 4-2 ενώ κατέκτησε το σετ στο σερβίς του αντιπάλου του.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε με επιτυχία τα τέσσερα μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς του με τον 24χρονο Έλληνα να προηγείται με 5-4 και τον Σέρβο να σερβίρει υπό πίεση στη συνέχεια.

Ο Τζόκοβιτς κράτησε με μεγάλη άνεση και το τρίτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Ο Σέρβος είχε απάντηση στο μίνι μπρέικ του Τσιτσιπά. Όταν ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 4-3, ο Τζόκοβιτς πήρε τέσσερις διαδοχικούς πόντους και πήρε τη νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή