Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-4: Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-4: Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 13η αγωνιστική της Superleague

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου και είναι στην έκτη θέση.

Ο ΠΑΣ έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει 9 βαθμούς.

Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε στο 5’ από τον Καμάτσο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Άρης απείλησε με τον Πάλμα.

Στο 22’ ο Αθανασίου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα δυνατό σουτ του Καμάτσο. Στο 25ο λεπτό ο Άρης έχασε καλή ευκαιρία με την κάθετη του Πίρσμαν να μη βρίσκει κάποιον συμπαίκτη του. Στο 32’ ο Ματέο Γκαρσία σούταρε και ο Αθανασίου μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Σόρια έκανε ωραία προσπάθεια και σούταρε με τον Κουέστα να διώχνει με υπερένταση.

Ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε δυνατό σουτ του Μπιλμπάο πέντε λεπτά αργότερα. Στο 44’ ο Πήλιος έκανε τη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.

Στο 49ο λεπτό ο Ζερβίνιο σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 58’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Οντουμπάτζο. Ο Φαμπιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ.

Στο 67’ ο Μορέιρα εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η άμυνα του Άρη ήταν σε ετοιμότητα. Στο 70’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μορέιρα αστόχησε εξ επαφής και στη συνέχεια ο Φαμπιάνο έδιωξε προ του Παμλίδη.  

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα του Θανάση Στάικου απώλεσε τρεις διαδοχικές ευκαιρίες με τον Ροσέρο, τον Μπάλαν και τον Μορέιρα λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα.

Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Άρης σημείωσε δεύτερο γκολ στο 79ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νταμπό έπιασε την κεφαλιά και ο Ενκουλού από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81’ ο Άρης έκανε το 0-3 με αυτογκόλ του Εραμούσπε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 84’ αλλά ο Νταμπό αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έκανε το 0-4 με τον Ματέο Γκαρσία στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπιλμπάο, Μπαγκαλιάνης (Ροσέρο 64′), Μορέιρα, Παμλίδης (Φοφανά 87′), Τζίμας (Τσίρης 87′), Μπάλαν.

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Πέερσμαν, Ετέμπο (Σγούρος 90+2′), Γκαρθία, Γκαρσία, Ζερβίνιο (Γκρέι 79′), Καμάτσο (Οντουμπάτζο 46′), Πάλμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή