Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα χωρίς γκολ για Ουρουγουάη και Νότια Κορέα

Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα χωρίς γκολ για Ουρουγουάη και Νότια Κορέα

Η Ουρουγουάη και η Νότια Κορέα έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα τους στον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ουρουγουάη και η Νότια Κορέα έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα τους στον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ μέχρι το τέλος. 

Στην αρχική ενδεκάδα της Νότιας Κορέας επιλέχθηκαν ο Ουί – Τζο Χουάνγκ και ο Ινμπέομ Χουάνγκ που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο (πρώην προπονητής των Πειραιωτών) πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 

Στο 19′ η ομάδα του Αλόσον είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Βαλβέρδε να σουτάρει αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στο 22ο λεπτό ο Πελίστρια γύρισε την μπάλα αλλά ο Νούνιες δεν κατάφερε να απειλήσει. Στο 26′ ο Σον έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά αλλά η άμυνα της Ουρουγουάης απομάκρυνε.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα απειλητικές. Στο 34′ ο Ουί-Τζο του Ολυμπιακού σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ροκέτ. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ινμπέομ Χουάνγκ στο 39ο λεπτό. 

Η Ουρουγουάη είχε δοκάρι στο 43′ μετά από κεφαλιά του Γοδίν. 

Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες ήταν επικίνδυνες με την Ουρουγουάη να χάνει μία καλή ευκαιρία με τον Νούνιες στο 63o λεπτό. 

Στο 69′ ο Καβάνι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Στο 77ο λεπτό μία προσπάθεια του Γκεσούνγκ κατέληξε άουτ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Καβάνι πήρε μία κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 90′ η Ουρουγουάη είχε δοκάρι σε σουτ του Βαλβέρδε. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ένα σουτ του Ινμπέομ Χουάνγκ κατέληξε άουτ. 

Ουρουγουάη (Ντιέγκο Αλόνσο): Ρόσετ, Κάσερες, Χιμένεθ, Γοδίν, Ολιβέρα (78′ Βίνα), Βεσίνο (78′ Ντε Λα Κρουζ), Βαλβέρδε, Μπεντακούρ, Πελίστρι (86′ Bαλέρα), Νούνιες, Σουάρες (64′ Kαβανι).  

Νότια Κορέα (Πάουλο Μπέντο): Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Μουν, Χουάν Κιμ, Μιν Τζαέ Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χουάνγκ Ιν Μπομ, Να (74′ Καν Τζιν), Λι (74′ Ζουν Χο), Σον, Ουί Τζο (74′ Γκε Σουνγκ).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή