Μυθικό ποσό για τον Ρονάλντο δίνει η Αλ Νασρ

Μυθικό ποσό για τον Ρονάλντο δίνει η Αλ Νασρ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμη να ανατρέψει την έννοια της φράσης «το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς» είναι η ισπανική Marca, αποκαλύπτοντας με αποκλειστικό της δημοσίευμα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να απαρνηθεί τον μαγικό κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντάλλαγμα έναν πακτωλό εκατομμυρίων που του προσφέρει η Αλ Νασρ προκειμένου να τον κάνει δικό της για τα επόμενα 2,5 χρόνια!

Η πληροφορία περί επίσημης πρότασης της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία έχει επιβεβαιωθεί με έμμεσο τρόπο και δεν απομένει πλέον παρά να φανεί εάν θα την αποδεχθεί ο CR7 θυσιάζοντας τα προσωπικά ρεκόρ που κυνηγάει, με αντάλλαγμα… 213 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου με την Αλ Νασρ, δηλαδή συνολικά 550 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όταν θα έχει κλείσει τα 40 χρόνια του!

Σύμφωνα, πάντως, με Ιταλό δημοσιογράφο, η θετική απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι τόσο σίγουρη όσο την εμφανίζει η ισπανική εφημερίδα, γιατί το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής είναι συνδεδεμένο με χορηγικά προγράμματα που δεν είναι εξασφαλισμένα.

Μπόλικη σκόνη σήκωσε τις τελευταίες ώρες και η νίκη-πρόκριση των ΗΠΑ επί του Ιράν, η οποία ξέφυγε από το ποδοσφαιρικό πλαίσιο και πήρε πολιτικές διαστάσεις. Χαρακτηριστικά, ο Τζον Μπάιντεν πανηγύρισε σαν μικρό παιδί όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα και διέκοψε μια επίσημη ομιλία του για να ενημερώσει το ακροατήριο: «ΗΠΑ! ΗΠΑ! Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, φίλε. Οταν μίλησα με τον προπονητή και τους παίκτες είπα “μπορείτε να τα καταφέρετε” κι εκείνοι πήγαν και το έκαναν. Ο Θεός τους αγαπάει, σκέφθηκα ότι μπορεί να θέλετε να το ακούσετε»!

Με ανάλογο τρόπο πανηγύρισαν τη νίκη των ΗΠΑ και Ιρανοί αντικαθεστωτικοί, σύμφωνα με αναφορά του CNN. Θεωρήθηκε πλήγμα στο γόητρο του καθεστώτος και έγινε μια προσπάθεια για πολιτική εκμετάλλευση του αγώνα όπως είχε συμβεί και το 1998 στο Π.Κ. της Γαλλίας, όταν το παιχνίδι των ΗΠΑ με το Ιράν λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε διαδήλωση από μερικές εκατοντάδες Ιρανούς που ήταν έτοιμοι να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο για να το διακόψουν προκειμένου να δείξει η τηλεόραση τα πλακάτ διαμαρτυρίας τους. Η εισβολή αποτράπηκε λόγω του 2ου γκολ που πέτυχε το Ιράν στο 83΄, χωρίς ο τηλεοπτικός φακός να μεταφέρει στον υπόλοιπο κόσμο τα μηνύματα διαμαρτυρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή