Η Εθνική Τράπεζα μας δίνει το «εισιτήριο» για το UEFA Champions League
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-εθνική-τράπεζα-μας-δίνει-το-εισιτήρ-562236124

Η Εθνική Τράπεζα μας δίνει το «εισιτήριο» για το UEFA Champions League

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Mastercard της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουν συμμετοχές στην κλήρωση με κάθε συναλλαγή τους.

Μία από τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στον κόσμο- και φυσικά το σημαντικότερο πρωτάθλημα στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει μια ευρωπαϊκή ομάδα- το UEFA Champions League είναι το ετήσιο ραντεβού που ενώνει και διχάζει τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου. Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε αυτήν την ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία από τις οθόνες των τηλεοράσεών μας, όμως λίγοι τυχεροί βιώνουν τις στιγμές αγωνίας, έντασης και ευφορίας «ζωντανά» από τις κερκίδες του γηπέδου. Φέτος, η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard® μας προσφέρουν την ευκαιρία να είμαστε κι εμείς ανάμεσα στους προνομιούχους φιλάθλους, που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν αγώνες της φάση των «16», των προημιτελικών ή των ημιτελικών του UEFA Champions League.

Χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές συναλλαγές μας έως και τις 5 Φεβρουαρίου κερδίζουμε αυτόματα συμμετοχές για την κλήρωση, οι νικητές της οποίας θα λάβουν διπλά εισιτήρια για κάποιον αγώνα της διοργάνωσης, μαζί με τα έξοδα αεροπορικής μετακίνησης και διαμονής στην πόλη διεξαγωγής του αγώνα.

H φάση των «16», ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναμετρηθεί με την Μπάγερν Μονάχου στη γαλλική πρωτεύουσα, την ώρα που η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο γήπεδο Στάντιο Σαν Σίρο του Μιλάνου. Στους επόμενους σταθμούς του πρωταθλήματος συγκαταλέγονται τα διασημότερα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης, από τη Μπριζ έως το Λίβερπουλ και από το Ντόρτμουντ έως τη Λισαβόνα.

Οι προημιτελικοί και ημιτελικοί αγώνες του φετινού UEFA Champions League έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη.

Η Εθνική Τράπεζα μας δίνει το «εισιτήριο» για το UEFA Champions League-1

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας για τις αγορές σας, αφού κάθε σας συναλλαγή ισοδυναμεί με μία συμμετοχή. Και αν δεν διαθέτετε ακόμα πιστωτική κάρτα Mastercard, προλαβαίνετε να την αποκτήσετε κάνοντας άμεσα μια αίτηση μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Τράπεζας προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, όπως επίσης προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά επιπλέον προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Silver κερδίζουν επιβράβευση go4more σε κάθε συναλλαγή και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, ενώ οι πιστωτικές κάρτες Gold προσφέρουν, επιπλέον, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και online αγορών, μαζί με την Lifestyle Υπηρεσία Mastercard Concierge. Tέλος, αν επιθυμείτε να προσθέσετε στη λίστα προνομίων σας την απαλλαγή από την προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα και την επιβράβευση Premium go4more, τότε η πιστωτική κάρτα Black από την Εθνική Τράπεζα είναι φτιαγμένη για εσάς.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή