Σούπερ Λιγκ 1: Μεταγραφικό ντελίριο μέχρι και το τελευταίο λεπτό…

Σούπερ Λιγκ 1: Μεταγραφικό ντελίριο μέχρι και το τελευταίο λεπτό…

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, με τις περισσότερες από τις ομάδες να τρέχουν έως και την τελευταία ώρα προκειμένου να προλάβουν τις προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις κινήσεις του ανακοινώνοντας εκτός από τον Ισπανό εξτρέμ Σέρτζι Κανός και τον 26χρονο εξτρέμ Ζούμερ Μπούτουτσι. Ο πρώτος ήρθε ως δανεικός από την Μπρέντφορντ, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε ως μεταγραφή από την Κόνιασπορ, στην οποία πήγε δανεικός ο Μπουχαλάκης. Παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν από χθες οι Βαλτσίκ και Ουί Τζο, ενώ στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε ο Αγκιμπού Καμαρά. Τέλος, η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αβιλα, με τα ΜΜΕ στη Βουλγαρία να αναφέρουν ότι η μεταγραφή κόστισε 600.000 ευρώ.

Χθες, εξάλλου, έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Αρη ο 27χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός Αλεν Χαλίλοβιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Ριέκα.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική από τις ομάδες της Λίγκας που δεν έκανε κάποια μεταγραφή, καθώς ο Αλμέιδα έκρινε ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Χθες πάντως η Ενωση ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λάζαρου Ρότα μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Από κει και πέρα, ο ΟΦΗ ακριβώς στην εκπνοή γνωστοποίησε την επιστροφή του Λουίς Φελίπε από τη Σπόρτινγκ, καθώς και την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ Νίκου Χριστογεώργου από τον Παναθηναϊκό. Ο Λεβαδειακός ενισχύθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με τον Ούγγρο τερματοφύλακα Ντάβιντ Γκροφ, τον Αργεντινό αμυντικό Γκονζάλο Παζ και τον Αντόνιο Σαβιέρ με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναιτωλικός γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ιβάν Βαρόνε, καθώς και την απόκτηση των Χουάνπι και Αλέξανδρου Βοΐλη. Τέλος, χθες ο Ιωνικός ενισχύθηκε με τον 32χρονο γκολκίπερ Μπομπί Αλέν, όπως και με τον 32χρονο στόπερ Ρασίντ Μπουενά.

Επίσης, χθες, η Λαμία γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κασναφέρη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή