Από Δευτέρα η απόφαση για το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Από Δευτέρα η απόφαση για το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Στις αρχές της νέας εβδομάδας θα εκδοθεί η απόφαση, που θα είναι εφέσιμη, για το παιχνίδι Ατρόμητου – ΑΕΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αρχές της νέας εβδομάδας θα εκδοθεί η απόφαση, που θα είναι εφέσιμη, για το παιχνίδι Ατρόμητου – ΑΕΚ. Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, οι δύο ΠΑΕ, αλλά και οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις, προέβαλαν τα επιχειρήματά τους ενώ πήραν προθεσμία για υπομνήματα μέχρι και σήμερα. «Δεν ζήτησε η ΑΕΚ να πάρει τους βαθμούς στα χαρτιά, αλλά να γίνει ο αγώνας με κανονικά τέρματα. Και δεν το ζήτησε 5.29 μ.μ. ώστε να θεωρηθεί δόλια η συμπεριφορά της, αλλά στις 4.45 μ.μ. Δεν είπαμε για δόλο του Ατρόμητου, αλλά για υπαιτιότητα. Από τη στιγμή που το γνώριζαν, δεν έκαναν κάτι για να το διορθώσουν, αν και τους δόθηκε υπερδιπλάσιος χρόνος. Ο μόνος αρμόδιος ήταν ο διαιτητής, που ματαίωσε τον αγώνα. Ζητάμε όσα προβλέπει ο νόμος», ανέφερε η πλευρά της ΑΕΚ μέσω των νομικών εκπροσώπων της Αλέξη Αλεξίου και Ελλης Ρίζου, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις παρεμβάσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Πρόσθετες παρεμβάσεις από τις δύο ομάδες, αλλά και από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, στη χθεσινή ακροαμα-τική διαδικασία.

«Ο διαιτητής Μανούχος ενεργούσε σαν υπάλληλος της ΑΕΚ. Είναι αδιανόητο ο διεθνής διαιτητής να μη γνωρίζει ότι η μέτρηση γίνεται με λέιζερ», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου Αλέξης Κούγιας, που έκανε λόγο για σχέδιο του διαιτητή κατά των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, προαναγγέλλοντας μήνυση εναντίον του. «Η ΑΕΚ θέλει να πάρει το ματς για 2,5 εκατοστά. Ανοίγουμε όχι απλώς τον ασκό του Αιόλου, αλλά μια κερκόπορτα. Φαντάζεστε τι θα γίνεται στα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής. Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά επίπεδα», είπε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και νομικός Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ενώ ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε εσφαλμένη την απόφαση του διαιτητή, ζητώντας τη διεξαγωγή του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή