Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβολή του ματς για αύριο

Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβολή του ματς για αύριο

Ένταση και επεισόδια κατά την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο - Έγινε χρήση χημικών και δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της δεύτερης αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για το Challenge Cup. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η αστυνομία προέβη σε χρήση χημικών και δακρυγόνων με συνέπεια η ατμόσφαιρα εντός του κλειστού χώρου να καταστεί αποπνικτική. Για αυτό το λόγο κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του χώρου από τους οπαδούς που είχαν προσέλθει. 

Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβολή του ματς για αύριο-1
Φωτογραφία: INTIME

 

Ο αγώνας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με έναρξη στις 14:30, χωρίς την παρουσία θεατών στο ίδιο γήπεδο.

Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβολή του ματς για αύριο-2
Στιγμιότυπο από τις συσκέψεις μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων, μετά την εκκένωση του γηπέδου (INTIME)

Ο αθλητής Σαλβαντόρ Ιντάλγκο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού προχώρησε στην παραπάνω ανάρτηση για όσα συνέβησαν: «Κάτι λάθος συμβαίνει εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν στο γήπεδο όταν πέταξαν εκτός δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας. Δεν μπορούμε καλά καλά να δούμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν φρικτός ο πόνος που είχα στα μάτια μου. Ο Θεός να ευλογεί τους παίκτες βόλεϊ του Ολυμπιακού. Αυτό είναι άθλημα, όχι πόλεμος». 

Σύμφωνα με την Αστυνομία μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00, περίπου 200 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Από τις συμπλοκές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή